Zakenlunch in Hellevoetsluis

Restaurant-003

Zakenlunch in Hellevoetsluis

U zoekt een klasse locatie voor uw zakenlunch in Hellevoetsluis? Het uitgelezen adres voor uw zakenlunch in Hellevoetsluis is restaurant Limani.
Het mediterrane restaurant is gespecialiseerd in de Griekse keuken op hoog niveau en is gelegen aan de gezellige haven in de oude vesting van het stadje Hellevoetsluis.

Zakenlunch in Hellevoetsluis; lekker op zijn Grieks!

U zoekt een klasse locatie voor uw zakenlunch in Hellevoetsluis? Het uitgelezen adres voor uw zakenlunch in Hellevoetsluis is restaurant Limani!
Het mediterrane restaurant is gespecialiseerd in de Griekse keuken op hoog niveau en is gelegen aan de gezellige haven in de oude vesting van het stadje Hellevoetsluis.
De keuken onderscheidt zich volkomen van hetgeen wij aan Griekse gerechten menen te kennen. Het opvallende bij de entree is al dat de geur van gyroskruiden ten ene male ontbreekt..

Een ontspannen sfeer

Het zeer ruime en rustgevende etablissement ademt een serene rust uit en de verwelkoming is er altijd uitermate hartelijk. Het is heel goed mogelijk om op discrete wijze met uw tafelpartners uw business te bespreken zonder constant te worden afgeleid en op uw woorden te moeten letten..
In de keuken zwaait Maria de scepter. Zij is tevens de eigenares van het restaurant en weet naast de uitgebreide kaart telkens met verbluffende nieuwigheidjes de gasten in verrukking te brengen! Wij aten er regelmatig en kunnen proefondervindelijk getuigen dat in heel Hellevoetsluis en omstreken restaurant Limani de meest ideale setting vormt voor de zakenlunch.

De kaart!

De keuken kenmerkt zich door een brede variëteit en voor iedereen is er ruime keuze. Dit geld voor de vleesliefhebber, degene die vis prefereert of vegetarisch. Ieder gerecht wat wordt uitgeserveerd kenmerkt zich door hoge en zeer constante kwaliteit..
Tevens is er een saladebar waar u zich kosteloos van overheerlijke salades kunt bedienen.

Natuurlijk moeten we de tapas niet vergeten!
Dit is bij uitstek natuurlijk de manier om invulling te geven aan de lunch in Mediterrane sferen.
De mogelijkheden bij Limani zijn zeer divers.
Onze persoonlijke aanrader!

Zo heb je bij Limani bijvoorbeeld een heerlijk broodje Pita Gyros voor vijf euro!
Dit is een echte aanrader!!
De zeer royale hoeveelheid heerlijk knapperig bereid vlees in combinatie met de kakelverse tsatsiki en ragfijne ringetjes rode ui gewikkeld in een heerlijke uit de kluiten gewassen pita is een smaaksensatie die de lunch tot een waar feestje maakt! Wij spreken hier uit een stukje gedegen ervaring zoals u wel zult vermoeden..

Leuke prijzen!

De vriendelijke sfeer komt ook tot uiting in de aimabele prijzen. Deze zijn ronduit acceptabel ten opzichte van hetgeen men er voor krijgt.
Kortom, voor uw zakenlunch optima forma in Hellevoetsluis is restaurant Limani het adres waar u graag zult terugkeren!

 • Limani Hellevoetsluis

  • Openingstijden:
  • Geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 16.30 uur.

   Voor lunch zijn wij geopend voor groepen vanaf 8 personen, hiervoor dient u vooraf te reserveren.
   Ook voor al uw bedrijfsfeesten! Vrij parkeren voor het restaurant!

  • Adres:
  • Burgemeester van der Jagtkade 2, 3221 CB Hellevoetsluis
  • Telefoonnummer:
  • +31 (0) 181 - 233 555
  • E-mail:
  • gasten@tolimani.nl