Zaken diner in Voorne Putten

Restaurant-010

Zakendiner in Voorne Putten

Voor de business jongen (meisje!) die op soyeuxe wijze zijn relatie wil verwennen met een verrassend zakendiner in de regio Voorne Putten.. In Voorne Putten is de plek voor een zaken diner pur sang natuurlijk Restaurant Limani!
Op het moment dat je de deur binnenstapt voel je het al..

De algehele entourage

Op het moment dat je de deur binnenstapt voel je het al; de algehele entourage ademt een mediterrane serene rust uit. De ontvangst is zeer vriendelijk en gastvrij. De algehele benadering en de bediening zijn uitermate professioneel en aangenaam! De gastheer Nikos met zijn artistieke haircut in de vorm van het staartje van een exentrieke Griekse kunstschilder begroet je op zijn bekende krachtige en vaak humoristische wijze. Meteen voelt iedereen zich dan ook volledig op het gemak. Dit is een zeer prettige communicatieve gave die mensen bijblijft in een tijd waarin we met zijn allen flink verkillen..

De muzikale omlijsting wordt gekenmerkt door Mediterrane klanken uit een breed repertoire aan Griekse, Italiaanse en Spaanse muziek echter altijd op een bescheiden geluidsniveau qua volume.
Bent u echter toevallig jarig en Nikolaas krijgt hiervan de lucht dan kunt u er Uzo op innemen dat u wordt vefgast op een vrolijke surprise..
Voorts heerst er in het comfortabele en ruim ingedeelde etablissement een serene rust en kan men in de zeer overzichtelijk ingedeelde ruimte eenvoudig bepalen welke tafel zich uitstekend leent voor de hap en de talk.. Discretie en geruisloze bediening zijn hierbij zeer prettige aspecten die een zakendiner immers behoeven.

De menukaart en de wijnkaart..

Er zijn enkele gelegenheden in Voorne Putten waar wij met onze relaties voor een zaken diner neerstreken en tevreden weer opstegen…
Toch heeft Restaurant Limani nu juist datgene wat zich zo profileert van alles in de regio. De keuken is sensationeel en de algehele ambiance is buitengewoon geschikt voor alles wat een zaken diner behoeft. De kaart is uitgebreid en gevarieerd en biedt zowel de vleesliefhebber als degene die vis of vegetarisch prefereert ruime keuze. De wijnkaart is afgestemd op de liefhebber van klassewijnen. De royale saladebar vormt een extra waar men zonder bijkomende kosten zich kan bedienen van heerlijke kersverse salades.

Lovende woorden in de wandelgangen en in de pers

Dat de woorden lovend zijn in de wandelgangen moge duidelijk zijn!
Ook de regionale pers deed een duit in het zakje waarvan onderstaande link getuigt.
Het restaurant biedt nu eenmaal hoge kwaliteit tegen zeer aimabele prijzen en de bediening is bijzonder vriendelijk en professioneel.
Je voelt je er welkom!

Conclusie; voor enig zaken diner in de regio Voorne Putten.. ach wat moeten wij nog hieraan toevoegen!

 • Limani Hellevoetsluis

  • Openingstijden:
  • Geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 16.30 uur.

   Voor lunch zijn wij geopend voor groepen vanaf 8 personen, hiervoor dient u vooraf te reserveren.
   Ook voor al uw bedrijfsfeesten! Vrij parkeren voor het restaurant!

  • Adres:
  • Burgemeester van der Jagtkade 2, 3221 CB Hellevoetsluis
  • Telefoonnummer:
  • +31 (0) 181 - 233 555
  • E-mail:
  • gasten@tolimani.nl