Vrijgezellenfeest Voorne Putten

Restaurant-009

Je zoekt een leuke tent voor je vrijgezellenfeest in Voorne Putten? Een berenleuke tent voor jouw vrijgezellenfeest in Voorne Putten is Restaurant Limani!
Je viert het maar een keer als het goed is.. Het moet een knaller worden en je wilt tenslotte de blits maken naar je vrienden toe die jou voor de laatste keer als vrije jongen gaan meemaken..

Vrijgezellenfeest in Voorne Putten

Je zoekt een leuke tent voor je vrijgezellenfeest in Voorne Putten? Een berenleuke tent voor jouw vrijgezellenfeest in Voorne Putten is Restaurant Limani!
Je viert het maar een keer als het goed is.. Het moet een knaller worden en je wilt tenslotte de blitz maken naar je vrienden toe die jou voor de laatste keer als vrije jongen gaan meemaken..
Jouw vrijgezellenfeest in de beste Mediterrane tent in heel Voorne Putten zal onvergetelijk worden!

Tranen van het lachen!

Je weet het, er zullen tranen vloeien; van het lachen en in de latere uurtjes van intens verdriet als je beste vriend je ineens innig zal omarmen om je met alles wat hij in zijn trukendoos heeft te gaan overtuigen dat het ‘veel beter is’ om het toch maar niet te doen! Grote kans dat hij een minuut later zijn pogingen al weer staakt omdat Maria, de chef, hem een delicatesse aanbiedt waarvan iedere feestganger binnen een straal van 3 meter begint te watertanden als een buldog die je een rauwe lap ossenhaas voorhoudt..

Ook dit vier je maar 1 keer..

Net als je bruiloft is het natuurlijk de bedoeling dat je maar 1 keer in je leven je vrijgezellenfeest zult vieren.
Dan moet je het ook goed doen en op die plek waar alles klopt en je je geen enkele zorg hoeft te maken over de opluistering van jouw knalfeest, samen met je beste vrienden.
Dit feest moet je voor de rest van je (huwelijkse) leven bijblijven!

Restaurant Limani is onder de aanbieders in Voorne Putten natuurlijk een absolute topper voor een gegarandeerd onvergetelijk vrijgezellenfeest!
De algehele entourage is ronduit gezellig, uitermate gastvrij en de behandeling is hoog professioneel! Kortom, volkomen in de lijn die de verwachting voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest mag scheppen.
Er zijn heel veel vrijgezellen in Voorne Putten en daarvan heeft een gedeelte besloten om tot hun zesendertigste bij hun moeder te blijven hangen. Een middenmoot weet het nog niet en een relatief klein gedeelte wil heel graag trouwen!
Statistisch gezien maakt de club die zwoer het langst bij moeder te blijven de hoogste kans binnen afzienbare termijn met een scheve glimlach op zoek te gaan naar een geschikte locatie voor een vrijgezellenfeest.. Dit, merkten wij enigszins ironisch op is niet enkel in Voorne Putten maar ook landelijk een bewezen feit.

Oergezellige locatie!

Restaurant Limani ligt op een mooie locatie aan de haven in de oude vesting in het centrum van Hellevoetsluis. De kaart is rijk aan liflafjes, kleine en grote happen en er zijn tal van mogelijkheden aan snacks uit een breed aanbod aan vlees, vis en vegetarisch. Het bier is er ijskoud!
Heerlijke Mediterrane klasse wijnen, een ruim aanbod aan gedistilleerd en een dominerend Grieks karakter creëert voor de fervente Griekenland fan een extra glanzend randje aan het hele decor.

Restaurant Limani maakt jouw vrijgezellenfeest een groot succes en dat moet!

 • Limani Hellevoetsluis

  • Openingstijden:
  • Geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 16.30 uur.

   Voor lunch zijn wij geopend voor groepen vanaf 8 personen, hiervoor dient u vooraf te reserveren.
   Ook voor al uw bedrijfsfeesten! Vrij parkeren voor het restaurant!

  • Adres:
  • Burgemeester van der Jagtkade 2, 3221 CB Hellevoetsluis
  • Telefoonnummer:
  • +31 (0) 181 - 233 555
  • E-mail:
  • gasten@tolimani.nl