Voorgerechten

  • € 9,25
    Feta Fournou

    Dit gerecht is ook af te halen
    Fetakaas uit de oven met olijven, oregano en een pikante tomatensaus

  • € 12,75
    Garides Saganaki

    3 stuks grote wilde gamba's in een pittige tomatensaus met groente en fetakaas

  • € 13,50
    Ouzo-Mezedes

    Een keur van diverse koude amuses en hapjes geserveerd met pitabroodjes

  • € 5,95
    Soep van de dag

    Vraag naar de soep van de dag

  • € 5,95
    Tzatziki

    Dit gerecht is ook af te halen
    Griekse yoghurt met knoflook en komkommer

  • € 15,95 p.p.
    Pikilia Plateau

    Combinatie van diverse koude en warme tappas

  • € 7,75
    Trio tapenades

    Dit gerecht is ook af te halen
    Een plateautje van diverse tapenades geserveerd met warm stokbrood en pitabroodjes

  • € 10,75
    Carpaccio di carne

    Dit gerecht is ook af te halen
    Carpaccio van ossenhaas met, salade, kefalograviere (harde Griekse kaas), pijnboompitjes en een gemarineerde tomatendressing

  • € 7,95
    Keftedakia met Tzatziki

    Dit gerecht is ook af te halen
    3 stuks pittige gehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd met tzatziki

  • € 10,50
    Garnalencocktail

    Dit gerecht is ook af te halen
    Cocktail van verse Hollandse garnalen

  • € 8,95
    Midia Saganaki

    Dit gerecht is ook af te halen
    Gebakken mosselen in een pittige tomatensaus met groente en fetakaas

  • € 9,25
    Feta sesam

    Dit gerecht is ook af te halen
    Fetakaas in een krokant jasje met sesamzaad en thijmhoning

Al onze gerechten zijn tevens af te halen in ons restaurant.

Lekker met brood
Arrangementkaart
Grillgerechten
Visgerechten
Pangerechten
Ovengerechten
Pastagerechten
Vegetarische gerechten
Kindermenu
Desserts

dinercheque

Limani dinercheque

Leuk om te krijgen, leuk om te geven.
Verkrijgbaar in € 25,- / € 50,- / € 75,- en meer.

Tags: Soep van de dag, Tzatziki, Tappas Plateau, Trio tapenade, Kalamaris, Carpaccio, Garnalen Saganaki, Keftedakia Tzatziki, Garnalen cocktail, Keftedakia, Midia saganaki, Feta sesam, Loukanikakia, Feta pikant, Dolmades