Uit eten in Hellevoetsluis

Gasten-11

‘Mediterraans uit eten in Hellevoetsluis’.. Restaurant Limani staat volledig voor mediterraanse haute cuisine pur sang maar dan wel zeer betaalbaar!

Mediterraans uit eten in Hellevoetsluis.

Als je na een lange tocht over het Haringvliet Hellevoetsluis nadert kan het gebeuren dat je bij harde westenwind een licht vleugje Mediterraans culinair opsnuift wat je meteen doet watertanden als een buldog die je een rauwe lap rosbief wordt voorgehouden!
Medeopvarenden reageren dan meestal met de woorden ‘Zo; ruik je dat?!!’ en inderdaad je rook het.. Dit kan dan aanleiding zijn om je tablet te pakken om meteen te onderzoeken waar deze zeer delicate geur vandaan zou kunnen zijn gekomen. Je krijgt als opdracht mee om ‘Mediterraans eten Hellevoetsluis’ in te tikken en deze zoekopdracht ‘Mediterraans eten Hellevoetsluis’ brengt je dan ook al gauw op deze pagina..

Een gastvrij onthaal

Mocht je liefhebber zijn van mediterraans eten pur sang in een gezellige entourage onder een zeer gastvrij onthaal dan adviseren wij je om de haven van Hellevoetsluis even binnen te varen!
Vaar dan langs de vuurtoren de oude vesting binnen, leg aan en meld je wel even bij de havenmeester. Als je dan eenmaal van boord af lopend de linker kade volgt passeer je al gauw de brug in het centrum tegen maar die laat je gewoon rechts liggen en na ongeveer 200 meter zie je dan aan je linkerhand vanzelf restaurant Limani liggen.
Kun je met je boot makkelijk onder de brug door dan kun je natuurlijk ook gewoon een klein stukje doorvaren en voor de deur aanleggen…

Wat je meteen zal opvallen is een gezellig terrasje waar je bij mooi weer heerlijk kunt neerstrijken en enkele heaters maken het bovendien mogelijk om ook bij iets koelere temperaturen aldaar comfortabel te vertoeven. Het gastvrije onthaal door de eigenaar Nikolaas geeft je direct al het joie de vivre gevoel waarvan we allen zo houden en je voelt je er dan ook meteen op je gemak. Opvallend bij de entree is het ten ene male ontbreken van sterke kruidengeuren ten gevolge van het geavanceerde afzuigsysteem in dit restaurant en de hygiëne is er zeer hoogstaand!
Dit wordt als je in de lengte van de zaak langs de hypermoderne open keuken wandelt nog eens bevestigd en de bediening is er bovendien altijd uitermate voorkomend en vriendelijk.

Italiaanse tapas, Spaanse tapas, Griekse Mezedes en Turkse mezze!

‘Meditterraans uit eten in Hellevoetsluis’ was de zoekterm die je ingaf en mediterraans eten zul je!
De kaart wordt gedomineerd door de Griekse keuken maar dan wel met presentatie van enkel zeer uitnodigende heerlijke gerechten.. En mocht je een ware liefhebber zijn van ossenhaas dan kunnen we je verzekeren dat de ossenhaas in dit restaurant de lekkerste is die wij ooit aten en we kunnen je verzekeren; de beste chateaubriand noch tournedos is ons vreemd…

De keuken waarin mede eigenaar Maria de scepter zwaait geeft tevens moeiteloos acte de presence van een keur aan hoog delicate Mediterrane verrassingen met de allerlekkerste Italiaanse tapas, Spaanse tapas, Griekse Mezedes en Turkse mezze.
Als je even overlegt met Nikolaas of Christos zul je versteld staan van de mogelijkheden en de kans is ook altijd aanwezig dat Maria even je tafel aandoet om met een glimlach je speciale wensjes aan te horen.. Geeft een goed gevoel en maakt zo duidelijk het verschil!

‘Mediterraans uit eten in Hellevoetsluis’ is een zoekterm die je geen tweede keer hoeft in te geven op je tablet of laptop want de ervaring van een eerste keer zal voldoende zijn om je bij een volgend passeren ernstig te doen overwegen om toch maar even naar binnen te varen…

 • Limani Hellevoetsluis

  • Openingstijden:
  • Geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 16.30 uur.

   Voor lunch zijn wij geopend voor groepen vanaf 8 personen, hiervoor dient u vooraf te reserveren.
   Ook voor al uw bedrijfsfeesten! Vrij parkeren voor het restaurant!

  • Adres:
  • Burgemeester van der Jagtkade 2, 3221 CB Hellevoetsluis
  • Telefoonnummer:
  • +31 (0) 181 - 233 555
  • E-mail:
  • gasten@tolimani.nl