Tapas Hellevoetsluis

Tappas

Heerlijk genieten van tapas gerechten in Hellevoetsluis. Dat kan alleen bij Limani!

Heb je trek in echt spectaculaire hapjes in de vorm van de lekkerste Griekse Mezedes, Turkse Mezzes, Spaanse Tapas en Italiaanse Tapas, vaar dan de haven in de oude vesting van Hellevoetsluis binnen; leg er aan en volg aan je linkerhand de kade tot je na ca 200 meter na de brug in het centrum restaurant Limani ziet liggen!
Wandel naar binnen, vraag naar Nikolaas of Christos en overleg even…

Wat je dan krijgt geserveerd zal je verwachtingen op zeker overtreffen! Eigenares Maria zwaait in de ultramoderne hyperhygiënische keuken een mediterrane scepter die tapas en mezedes op tafel tovert waarvan alleen al bij het schrijven mij het water weer in mond loopt..
We kennen allemaal echt wel leuke adresjes waar je lekkere hapjes kunt verkrijgen maar dit is een smaaksensatie die alle slaat. Het is dan ook niet voor niets dat zowel Grieken als Turken, Spanjaarden en Italianen en andere afgezanten van over ‘s lands grenzen er naast de Hollander graag regelmatig neerstrijken om zich broederlijk te laten bedienen van deze pure lekkernijen!

‘Mediterraanse Tapas Hellevoetsluis’ gaf je in en dit zal waarschijnlijk meteen de laatste keer zijn..
Dit durven we met enige gepaste bescheidenheid te stellen want alles wat je aan mediterraanse delicate lekkernijen kunt bedenken kun je er eten en nog veel meer want het kan zomaar gebeuren dat Maria even de keuken uit komt schuiven om je tafeltje aan te doen..
Dit opent dan altijd weer deuren naar nieuwe weetjes en culinaire verrassinkjes die je zeker bij zullen blijven!

Het terras en de tapas..

Het terras leent zich bij zomerdag en avond zeer uitstekend voor een heerlijk vertoeven terwijl men zich laat bedienen van een mooi glas wijn en de heerlijkste Tapas, Mezedes en Mezzes.
Niets is ontspannender en culinair animerender dan dit!
Het verrassingseffect van de elkaar opvolgende lekkernijtjes en de hoge kwaliteit doen menig enthousiaste uitroep horen en dat is dan natuurlijk weer leuk voor Maria en haar team…

De kaart is er een waarmee iedere liefhebber van vlees, vis of vegetarisch uitstekend uit de voeten kan edoch de mogelijkheden gaan veel en veel verder dan dit.
Mocht je dus even de kaart checken op de website laat je dan niet misleiden door het Griekse karakter want alles is er mogelijk op het gebied van de Mediterraanse keuken.

 • Limani Hellevoetsluis

  • Openingstijden:
  • Geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 16.30 uur.

   Voor lunch zijn wij geopend voor groepen vanaf 8 personen, hiervoor dient u vooraf te reserveren.
   Ook voor al uw bedrijfsfeesten! Vrij parkeren voor het restaurant!

  • Adres:
  • Burgemeester van der Jagtkade 2, 3221 CB Hellevoetsluis
  • Telefoonnummer:
  • +31 (0) 181 - 233 555
  • E-mail:
  • gasten@tolimani.nl