Restaurant Hellevoetsluis

za7

Restaurant Limani; de béste te vinden onder ‘Mediterraans restaurant Hellevoetsluis!’

Tegen iedereen die er nog nooit heeft gegeten kunnen wij enkel maar zeggen dat je dit zeker eens moet gaan doen, vermits je een liefhebber bent van puur verfijnde mediterrane smaken en sferen!

Wanneer je de kaart bestudeert zul je in de verleiding komen te denken dat het hier enkel de Griekse keuken betreft edoch niets is minder waar! Zeker; de eigenaren zijn Grieken en de kaart is Grieks georiënteerd maar daarnaast is er een scala aan gerechten mogelijk wat de gehele mediterrane landen gordel rijk vertegenwoordigd.

De gerechten zijn authentiek en alles is mogelijk op het gebied van vlees, vis en vegetarisch!
In overleg kun je dus naast de kaart een diversiteit aan Griekse, Spaanse, Italiaanse en Turkse gerechten bestellen. De wijnkaart presenteert mooie kwaliteitswijnen en verder is er naast het koele biertje een brede keuze aan gedistilleerd.

De entourage en de bediening..

Het mediterrane restaurant is gelegen aan de gezellige jachthaven in het centrum van het oude vestingstadje Hellevoetsluis. Wanneer je langs de vuurtoren het havenhoofd binnenvaart, volg je de weg tot voorbij de brug over de haven en dan zie je na ca. 200 meter aan je linkerhand restaurant Limani liggen waar je de lekkerste Griekse, Spaanse, Turkse en Italiaanse gerechten kunt bestellen.

Het gezellige terras met uitzicht over de gezellige haven vormt natuurlijk een ideale setting voor een goed glas wijn en een heerlijke tapasschotel op de zwoele zomeravond..
Wandel je het uitermate gezellige etablissement binnen dan zie je het meteen; dit zijn sfeermakers en dit wordt meteen al onderstreept door de immer gemeend hartelijke begroeting en de algehele mediterrane stijlvolle entourage!

De ten dele open keuken is hypermodern en bij een bezoekje van de smaakpolitie zou als beloning voor de hoogst haalbare hygiëne op zeker de sticker op de deur worden achtergelaten!
De sfeer echter getuigt van pure mediterrane gezelligheid en je voelt je er dan ook meteen na binnenkomst volledig op je gemak.
Tegenover de bar staan achter een met palmen en grote glazen bokaal gedecoreerde entree enkele hoge tafels met krukken die zich uitstekend lenen voor de borrel en de snack edoch ook gezelschappen eters plegen deze gezellige plek regelmatig te reserveren…

Reserveren of gewoon aanmeren…

De riante zaak biedt ruimte ook aan grote gezelschappen en al is reserveren gewenst; je kunt natuurlijk altijd even aanmeren en binnenwandelen…

We kunnen je ons ‘Mediterraanse restaurant Hellevoetsluis’ dus van harte aanbevelen! En je zult er dan ook aan den lijve ontdekken waarom je bij een volgende keer je tablet niet meer nodig zult hebben..
Wellicht wordt je op je koers dan wel gevolgd door bootjes die zelf over het Haring Vliet zwervend een half uurtje eerder hun laptopje raadpleegden onder de ludieke zoektermen ‘Mediterraans restaurant Hellevoetsluis!’