Receptie in Hellevoetsluis

Foto-0001

Vier uw receptie in Hellevoetsluis bij restaurant Limani. Soie de vivre pur sang in een galante mediterrane setting met culinaire hoogstandjes die u lang zullen bijblijven.
Restaurant Limani is het uitgelezen adres in Hellevoetsluis voor een uitstekend verzorgde receptie met verrassende elementen!

Soie de vivre pur sang!

Vier uw receptie in Hellevoetsluis bij restaurant Limani. Soie de vivre pur sang in een galante mediterrane setting met culinaire hoogstandjes die u lang zullen bijblijven!
Restaurant Limani is het uitgelezen adres in Hellevoetsluis voor een uitstekend verzorgde receptie met verrassende elementen.

De locatie en waar we altijd voor staan

Gelegen aan de gezellige haven in de oude vesting van het monumentale vestingstadje Hellevoetsluis vormt restaurant Limani een uitstekende mogelijkheid voor het vieren van uw onvergetelijke receptie.
Zeer hoge kwaliteit, uitermate vriendelijke en professionele bediening en stringente hygiëne zijn de drie belangrijkste pijlers van deze culinaire acroplolis die zijn weerga in de ruime omgeving niet kent! De keuken is in de wandelgangen geheel te overzien en het is opvallend hoe georganiseerd en brandschoon deze is.

De kaart!

Naast een scala aan Griekse culinaire hoogstandjes biedt Limani u ook geheel andere verrassende mediterrane gerechten en snacks aan uit onder meer de Spaanse keuken!
De wijnkaart wordt gekenmerkt door mooie toegankelijke wijnen en voorts is er de keuze uit een breed assortiment gedistilleerd.
Om uw receptie geheel op rolletjes te laten verlopen vanaf het moment dat de eerste gast de deur binnenstapt totdat de laatste gast het restaurant verlaat is het natuurlijk wijs uw wensen van te voren zoveel mogelijk aan ons kenbaar te maken!

De sfeer, de entourage en uw auto!

De algehele sfeer wordt bepaald door een Mediterraan karakter en is toch strak. (hoe kregen ze het voor elkaar!)
Je voelt je er vanaf het moment van binnenstappen meteen op je gemak.
De ontvangst is er immer warm en gastvrij en als je niet van humor houdt… begin er niet aan!
De eigenzinnige maar zeer humoristische eigenaar Nikolaas en zijn vrouw Maria zijn altijd weer bijzonder gastvrij en hoog professioneel evenals als al het bedienend personeel.

Als je even de website bezoekt is een vluchtige blik al genoeg om te ontdekken hoe de gemiddelde gast zich er voelt. Daarom komt de gemiddelde gast er ook boven gemiddeld vaak terug!

Er is goede parkeergelegenheid en tevens is er in de directe omgeving ruim voldoende aanbod van schitterende locaties voor bruidsreportages. Voor trouwerij en business receptie is Limani in Hellevoetsluis de plek waar u met groot plezier aan zult terugdenken!

 • Limani Hellevoetsluis

  • Openingstijden:
  • Geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 16.30 uur.

   Voor lunch zijn wij geopend voor groepen vanaf 8 personen, hiervoor dient u vooraf te reserveren.
   Ook voor al uw bedrijfsfeesten! Vrij parkeren voor het restaurant!

  • Adres:
  • Burgemeester van der Jagtkade 2, 3221 CB Hellevoetsluis
  • Telefoonnummer:
  • +31 (0) 181 - 233 555
  • E-mail:
  • gasten@tolimani.nl