Grillhouse Hellevoetsluis

Grill House Hellevoetsluis in een mediterraanse setting!

Wat is lekkerder dan een gegrild stuk vlees met alles erop en eraan als je van boord stapt na een lange dag varen! Je kent het allemaal wel; je denkt ineens aan een malse ossenhaas van de grill en het water loopt je meteen in de mond. Wat doe je dan? Je gaat nadenken over de mogelijkheden binnen een straal van een x aantal kilometers…

Laten we je een ding zeggen ook al zit je in hartje Rotterdam.. Als je de beste ossenhaas wilt eten van de grill of uit de pan die je wellicht ooit proefde stap dan in je auto en tik op je TomTommetje even in ‘Burgemeester van der Jagtkade 2 te Hellevoetsluis’ en maak het leuke ritje door Voorne Putten! Er is voor de deur ruime parkeergelegenheid langs de oergezellige kade en je maakt meteen kennis met de leuke architectuur van de nieuwe gekleurde woningen over de hele lengte van de kade die doet denken aan hartje Curaçao.

Grillhouse Hellevoetsluis bracht je bij een Mediterraan op topniveau…

Iedereen kent wel een adres waar je lekker kunt eten en de meesten van ons aten nu en dan echt wel een heerlijk mals stuk vlees. Geloof ons; wij als verwende redacteurtjes aten her en der door de tijd heen en we zijn echt wel wat gewend. Maar neem een ding van ons aan; de enige waar we deze kwaliteit proefden was bij Steakhouse Las Cabras en die zit wel in Palermo!

De ossenhaas van de grill die we bij restaurant Limani aten was van dit niveau; het is wat het is! We willen je dan ook van harte gemeend adviseren om als hongerige zoeker onder de krachtterm ‘Grill House Hellevoetsluis’ die zojuist de sluizen bij Stellendam passeerde de bakboord hand aan te gaan houden… (kom je van Willemstad is dat natuurlijk je handje aan stuurboord)
Maar nu even alle gekheid op een stokje, de kaart in restaurant Limani is natuurlijk Grieks georienteerd en de eigenaars zijn ook Grieken maar je moet wel even weten dat zij ook de eigenaars zijn van Taveerne de Resident op a-1 locatie de Denneweg in Den Haag en tevens van het achterliggende grillhouse…

Naast de ossenhaas kun je er een diversiteit aan gegrilde gerechten vinden en alles is even lekker! Vlees en vis van de grill op manieren bereid die je zullen enthousiasmeren om vaker een tochtje of een ritje te gaan maken richting dit oude vestingstadje.

Limani zit in het centrum binnen de vestingmuren aan de havenkade en mocht je eens iets te vieren hebben; het is ook een uitstekende locatie voor een receptie of personeelsuitje!

 • Limani Hellevoetsluis

  • Openingstijden:
  • Geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 16.30 uur.

   Voor lunch zijn wij geopend voor groepen vanaf 8 personen, hiervoor dient u vooraf te reserveren.
   Ook voor al uw bedrijfsfeesten! Vrij parkeren voor het restaurant!

  • Adres:
  • Burgemeester van der Jagtkade 2, 3221 CB Hellevoetsluis
  • Telefoonnummer:
  • +31 (0) 181 - 233 555
  • E-mail:
  • gasten@tolimani.nl