Grill restaurant Hellevoetsluis

Fileto

Hou je ook zo van de heerlijk smaak van kundig bereid vlees of vis van de houtskoolgrill waarbij iedere ware liefhebber de vingers letterlijk zowat opeet?! Dan hebben we een gouden tip voor je; ga naar restaurant Limani in de oude vesting van Hellevoetsluis!
De zaak heeft als bijnaan ‘de nieuwe Griek’ maar deze naam dekt in het geheel niet de totale lading. Je kunt er namelijk een keur aan mediterrane gerechten bestellen uit het gehele Middellandse zee gebied. Eindeloos heerlijke gerechten uit de pan, de oven en van.. de grill!

Het hoog kwalitatieve vlees en de kakelverse vis worden er onder supervisie van de eigenaar Maria door enkele topkoks alsmede door haarzelf bereid op de authentieke houtskoolgrill.
Dat grillen en grillen twee totaal verschillende bezigheden kunnen zijn proef je hier duidelijk terug in ieder gerecht! Het een is nog delicater dan het andere en je ziet en proeft dat de grill hier wordt bediend door ware culinaire kunstenaars met een enorme ervaring en hoge expertise van grillen.

Wat ons betreft verdient restaurant Limani de titel ‘Beste Grill Restaurant Hellevoetsluis’ en omstreken! Als je er binnenstapt voel je je er meten welkom en op je gemak; de algehele sfeer is uitermate gastvrij en ongedwongen maar wel zeer professioneel en dat is goed te merken in de vlotte en elegante bediening. Het stuk persoonlijke aandacht en betrokkenheid maken het vervolgens echt af!

‘Grill restaurant Hellevoetsluis’ is voor restaurant Limani een uitstekende titel!

Grillrestaurant Hellevoetsluis is zoals gezegd de titel die het restaurant dus met recht en eer zou mogen dragen en we adviseren je even op de website te gaan en de kaart te bekijken. Je kunt er natuurlijk ook altijd je persoonlijke wensen kenbaar maken en ze zijn tot veel in staat! Ook grote gezelschappen zijn zeer welkom en natuurlijk is het dan wijs om van te voren wel even te reserveren…

Met mooi weer kun je er ook uitstekend buiten eten met prachtig uitzicht op de gezellige haven en het oude centrum. Het carillon en de zeemeeuwen in de verte boven het Haringvliet geven je het gevoel dat ieder moment Michiel de Ruyter met zijn galjoen de haven kan binnendraaien en als je op het terras bij Limani onder het genot van een mooi glas kwaliteitswijn en je heerlijke gegrilde gerecht de frisse zeelucht opsnuift dan besef je dat het leven zo mooi kan zijn…

Restaurant Limani is in onze ogen de absolute kampioen grillen in heel Voorne Putten en niet alleen daar; zij zijn het namelijk ook in Den Haag want het befaamde Taveerne de Resident op de Dennenweg in den Haag is namelijk van dezelfde eigenaar; hoe goed kan iemand grillen!

 • Limani Hellevoetsluis

  • Openingstijden:
  • Geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 16.30 uur.

   Voor lunch zijn wij geopend voor groepen vanaf 8 personen, hiervoor dient u vooraf te reserveren.
   Ook voor al uw bedrijfsfeesten! Vrij parkeren voor het restaurant!

  • Adres:
  • Burgemeester van der Jagtkade 2, 3221 CB Hellevoetsluis
  • Telefoonnummer:
  • +31 (0) 181 - 233 555
  • E-mail:
  • gasten@tolimani.nl